Despre Noi

Casa de productie profesional audio s-a infiintat in anul 1995.
In 1999 lanseaza primele albume de succes cu regretatul saxofonist Bujorel Tulea. De-a lungul anilor au trecut pragul studioului nume importante ale muzicii populare din banat si ardeal Vasile Conea, Lele Craciunescu, Stefan Muntenas Bombonel Cotoc, Claudia Volentir si Maria Mercea, Florica Tomoiagada etc si instrumentisti de valoare ca Adi Neamtu, Cosmin Marta, Nicolae Jurj Briciu.
Nu a fost neglijat nici folclorul la noi fiind lansati cei mai reprezentativi interpreti ai folclorului aradean Cornelia Capraru Roman, Voichita Suba, Petrica Pasca si orchestra rapsozii Zarandului , Olivia Cotocea Cotuna etc.
In 2012 impreuna cu cele mai reprezentative case de productie din Ardeal si Canat Costy de la Sighet,  General Music,  Studio Mercurean , Profesional Audio lanseaza magazinul online muzicaromanului.ro.
Asiguram pe iubitorii muzicii populare ca si in anii urmatori vom continua lansarea unor albume de succes
de aceea va invitam sa vizitati magazinul online muzicaromanului.ro unde ve-ti gasi cea mai buna muzica ,cei mai  buni artisti la cea mai buna calitate garantata de Costy de la Sighet, Florin Ionas Generalu, Studio Mercurean si Profesional Audio
Cu stima
Botocan Dorel
manager profesional audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *