General Music

Colaborand o lunga perioada de timp cu cele mai bune case de productie din tara, in calitate de manager, compozitor, textier, dirijor si instrumentist Florin Ionas-Generalul a revolutionat muzica populara romaneasca fiind compozitorul cu cele mai multe slagare din istoria folclorului romanesc. Creatia sa cuprinde peste 1500 de cantece.

In anul 2006 din dorinta de a oferi romanilor inregistrari la standardele cele mai bune, Florin Ionas- Generalul a infiintat Casa de Productie General Music.

Casa de Productie General Music a lansat de-a lungul timpului nume mari ale muzicii populare romanesti: Mirela Petrean, Nicu Novac, Ramona Vita, Petrica Miulescu Irimica, Mihaela Petrovici, Tinu Veresezan, Lucian Dragan, Gabriela Nistor Diana Selagea, Adrian Stanca, Marinela Ivan, Vasile Conea, Carmen Popovici, Zorica Savu, Mile Povan, Claudia Ionas, Liliana Laichici, Laura Lita, Liviu Bazosan, Adi Balint, Ancuta Flesariu, Geta Arghius,  Ionut Langa, Ducu Caraneant si multi altii.

iar in prezent are o pepiniera de cea mai buna calitate , pepiniera formata in urma preselectiilor anuale pe care General Music le face: Nena Damian, Razvan Timis, Iuliana Tatar, Cristi Salasan.

Cine oare nu a ascultat sau nu a fredonat macar odata ,, Cu ce m-am ales in viata„, ,,Mandra floare trandafir„, De-ar stii cucu` sa vorbeasca„, Cu camasa rupta-n coate„, ,, Cu opinca gaurita„, ,,Cand eram copil la tata„, Cand s-aduna fratii laolalta„, ,,Am dragut mama nu stie„ si multe alte melodii devenite slagare.

Casa de productie General Music si Florin Ionas-Generalul va asigura dragi ascultatori ca vor veni in permanenta in fata dumneavoastra cu melodii si albume noi de muzica populara si de petrecere care sa va umple sufletele de bucurie si voie buna.

Dragi iubitori ai muzicii populare , garantia calitatii va este asigurata de subsemnatul.

 

Florin Ionas-Generalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *