Modalitati de plata

Plata prin SMS

Puteti plati produsele comandate prin SMS.

– Daca sunteti in reteaua Orange, Vodafone , trimiteti un SMS cu codul generat  la numarul de telefon 7604. Acest SMS va fi taxat cu valoarea alocata numarului de SMS respectiv. Veti primi un SMS care contine un cod. Introduceti codul in campul special pentru VALIDARE.

Plata online prin card bancar

Puteti plati online pe Muzica Romanului in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului dvs nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Muzica Romanului foloseste ca procesator de carduri MOBIL PAY. Procesarea datelor cardului dvs se face in mod exclusiv pe serverele MOBIL PAY.

Pentru efectuarea platii va trebui sa introduceti numarul cardului dvs, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiati de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

In cazul platii cu cardul bancar, credit sau plata prin SMS, taxa de ramburs nu va fi inclusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *