Termeni si conditii

1. Definitii

S.C. PROFESIONAL AUDIO S.R.L., cu sediul in  Mun. Arad, str.Iacob Cardos, nr.17A, judet Arad, Romania, Numar de inregistrare la Registrul Comertului J02/17/2001,cod unic de inregistrare 13662034, e-mail: [email protected],  denumita in continuare „Societatea”
SITE – Domeniul www.muzicaromanului.ro si subdomeniile acestuia.  Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, inclusiv continutul acestuia. In aceste conditii nimeni nu are dreptul sa foloseasca integral sau parti din continutul site-ului, cu exceptia celor prevazute in prezentul contract – TERMENI SI CONDITII
CONTINUT – toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric , continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Societate prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil , orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Societatii UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta, informatiile legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Societate intr-o anumita perioada, date referitoare la Societate, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic realizat pe partea publica a siteului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produsele oferite de Societate, folosind mijloace de comunicare la distanta, respectiv e-mail si orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea acestui contract si care nu necesita prezenta fizica simultana a comerciantului si a Clientului.

DOCUMENT – prezentele prevederi denumite TERMENI SI CONDITII.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la serviciul oferit de catre Societate;

CLIENT – orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre Societate, ulterior crearii Contului si care a acceptat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site.

UTILIZATOR – orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea Cont sau de a deveni Client.

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse incheiat intre Societate, in calitate de comerciant si Client, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre Societate, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
TEHNICA DE COMUNICATIE LA DISTANTA – orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Societate si Client si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Societate pentru Clientii care opteaza pentru primirea acestor informatii.
2. Dispozitii generale

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator sau Client, in lipsa unui acord distinct intre Societate si Client. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau Client, de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si atrage raspunderea civila si penala a aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele dispozitii – TERMENI SI CONDITII; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent TERMENII SI CONDITIILE care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre Societate.
2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.muzicaromanului.ro
2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Societatii sau oricarui tert cu care Societatea are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru TERMENI SI CONDITII:
a)  Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Societate  prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Societatii de orice natura;
b)  Societatea va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
c)  Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Societatea sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Societate destinate acestui scop.
2.7. Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Societate.

3. Continut. Dispozitii privind dreptul de autor (COPYRIGHT)

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la grafica, logo-uri, marci, simboluri comerciale si alte imagini statice sau dinamice, sunete, muzica, aplicatii interactive, videoclipuri, software, text si/sau alt continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Intregul continut este obiect al dreptului de autor si drepturilor conexe precum si a altor drepturi de proprietate intelectuala conform legislatiei in vigoare. Este interzisa orice utilizare publica, fara autorizarea Societatii, a continutului descarcat.
3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Societate, includerea oricarui continut in afara site-ului Societatii, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al  Societatii asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Societatii.
3.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Societate si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Societatii cu referire la acel continut.
3.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale, necomerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document si a dispozitiilor legale in vigoare.
3.5. Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Societatii si/sau al angajatului sau colaboratorului Societatii care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3.7. Produsele achizitionate constituie obiect al dreptului de autor si drepturilor conexe si sunt protejate conform Legii nr.8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare. Utilizarea acestora este permisa numai cu respectarea drepturilor conferite de lege titularilor acestora (respectiv compozitori, textieri, editori, artisti interpreti, producatori etc.).

3.8. Produsele achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului. Proprietatea asupra suportului material al produselor achizitionate nu confera prin ea insasi un drept de utilizare asupra operei (produselor achizitionate). Acestea nu pot fi transmise in niciun mod, nici cu titlu gratuit, nici contra cost, catre terte persoane. Utilizarea neautorizata este pedepsita conform dispozitiilor legale in vigoare.

 

4. Contact

4.1. Societatea publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Utilizator sau Client.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite automat Societatii sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Societatii de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Societatii se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si Societatii, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Societatii in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
4.5. Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare.

5. Newslettere si alerte. Dezabonare

5.1. In momentul in care, Utilizatorul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Societatii.
5.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client  in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Societate in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:
a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite;
b) Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
c) Prin contactarea Societatii, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Document.
5.5. Societatea isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Societatii, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
5.6. Societatea nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Societatii, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

5.7. Drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre persoanele care au optat pentru aceasta facilitate  apartin Societatii, iar trimiterea acestuia se face in aceleasi conditii si cu respectarea prevederilor prezentului document.

6. Politica de confidentialitate

6.1. Societatea colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al Utilizatorilor sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la produsele achizitionate de catre acesta;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in probleme de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Utilizator sau  Client si-a exprimat consimtamantul ca Societatea sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a obtine de la Societate, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Societate a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Societate a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.2.Societatea poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Societate pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Societatii si/sau al eventualilor terti cu care Societatea are contracte de parteneriat in acel moment.
6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru Document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.7.
6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Utilizatorul se va adresa Societatii, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul furnizorului de servicii de plata online agreat de Societate;
6.7.Societatea nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
6.8. Politica de confidentialitate a Societatii  se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Utilizator sau Client exclusiv pe site. Societatea nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
6.9. Societatea se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor/Clientilor vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.10. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.11. Funrizorul de servicii de plata on-line agreat  de Societate  are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.12. Societatea garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.13. Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu
7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client care poseda sau isi creeaza un Cont.
7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu,Clientul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
7.1.3. Societatea isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Societatea. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.
7.1.4. Fiecare Client poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Clienti.
7.1.5. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, Societatea isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

7.2. Produse si servicii
7.2.1. Societatea poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Societatea are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Societatea precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, acestea putand fi schimbate sau modificate fara notificare de catre producatori.
7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului, cu respectarea dispozitiilor de la art.3 din prezentul Document.
7.2.3. Societatea poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in euro (EUR) si includ TVA. Tarifele pot fi modificate unilateral de catre Societate. Plata pentru serviciile oferite nu include si costul conexiunii la internet.
7.2.5. Daca este cazul, tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.
7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Societatea nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.
7.2.7. In cazul platilor online Societatea nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
7.2.8. Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici, a preturilor  si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Societatii, acestea fiind cu titlu de prezentare. Societatea poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

7.2.9. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la Clientul respectiv.
7.3. Comanda online
7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, astfel ca nu sunt acceptate comenzile telefonice.
7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
7.3.3. Societatea poate denunta unilateral si poate anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

a)     neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;

b)     invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Societate, in cazul platii online;

c)     activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Societatii si/sau partenerilor acestuia;

d)     clientul nu si-a indeplinit obligatiile de plata pentru mai mult de doua livrari, consecutive sau nu;

e)     pentru alte motive obiective.

7.3.4. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Societate in maxim 30 de zile de la data la care Societatea a luat la cunostinta de acest fapt.
7.3.5. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
7.4. Comanda telefonica
7.4.1. Clientul  nu poate efectua comenzi telefonice.
7.5. Contract si finalizare
7.5.1. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa.

7.5.2. Societatea va transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Societatii, devine Contract onorat.

8. Frauda

8.1. Societatea nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
8.2. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
8.3. Societatea declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Societatii.
8.4. Clientul sau Utilizatorul va informa Societatea asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
8.5. Societatea nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
8.6. Comunicarile realizate de catre Societate prin mijloace electronice de comunicare la distanta (e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutului si/sau Societatii. Societatea isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
a) de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
b) de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Societatea catre Utilizator/ Client.
c)  de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
d) de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Societate catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1.Societatea nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Utilizator/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie prezentul Document – Termeni si Conditii. Accesand site-ul,  Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si a parolei personale. Societatea nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si a parolei de catre Utilizator/Client, dupa caz.
9.2. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Societate violeaza drepturile de autor si drepturile conexe dreptului de autor sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Societatea, conform detaliilor de contact, astfel incat Societatea sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
9.3. Societatea nu garanteaza Utilizatorului sau Clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Societatii.
9.4. Societatea nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Furnizarea unui link catre oricare alt site sau alta locatie are ca scop ghidarea Utilizatorului/Clientului si nu implica faptul ca Societatea aproba un astfel de site sau continutul acestuia. Societatea nu detine controlul, nu poate revizui si nu poate fi tinuta responsabila in ceea ce priveste aceste site-uri externe si continutul lor.
9.5. Societatea este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Societatii, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
9.6. Societatea nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
a) serviciul va satisface cerintele clientului,
b) serviciul va fi disponibil fara intrerupere, sigur sau fara erori de orice fel,
c) produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

9.7. Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciul oferit de catre Societate, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila a Societatii. Societatea isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute, vor fi publicate pe Site asemenea comentarii Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel la despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

9.8. In limita prevederilor  prezentului Document – Termeni si Conditii – operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Client sau Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele alin. 10.3.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Societate Utilizatorului / Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile prezentului Document –  „Termeni si conditii”.
11.2. Orice disputa cu referire la prezentul Document – Termeni si Conditii  – care ar putea sa apara intre Utilizator / Client si Societate se va rezolva pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si Societate sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Societatii, in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele prezentului Docuemnt va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, intregul document va fi interpretat ca si cum nu ar contine respectiva clauza considerata nula, nevalida sau inaplicabila. Acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Dispozitii finale

12.1. Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului. Acestia din urma sunt obligati sa respecte orice modificare intervenita in prezentul document, de aceea vizualizarea documentului  trebuie facuta periodic pentru a lua la cunostinta continutul actualizat al TERMENILOR SI CONDITIILOR.
12.2. In limita prevederilor Documentului – Termeni si Conditii –  Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
12.3. Societatea isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

13. Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Societatea, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected]

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.muzicaromanului.ro functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC PROFESIONAL AUDIO SRL.

Utilizatorul/Clientul declara ca a luat la cunostinta si este de acord cu toate cele mentionate mai sus, inclusiv cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Acceptarea acestor TERMENI SI CONDITII da nastere unui veritabil contract intre parti, acesta fiind completat cu dispozitiile legale in vigoare.
Prelucrare date cu caracter personal: S.C. PROFESIONAL AUDIO S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *